
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWERS SHEET 
Arlington Lofts Condominium Association 

1. Q: What are my voting rights in the condominium association?

· A: Voting rights are found in Article 2.5, of the Bylaws. Generally speaking, the owner of 
record of each unit in the Condominium shall be entitl�d to one (1) vote as a member of the 
Association. Multiple owners of units or corporate owners are required to designate the individual 
entitled to cast votes on behalf of such multiple owners or corporate owner. 

2. Q: What restrictions exist in the condominium documents on the sale, lease or transfer of
my unit?

A: The minimum rental period is six (6) months. There is a processing fee for each rental 
.of $100.00 and a security deposit equal to one month of maintenance fees is required. There is 
a $100 application fee for sales. 

3. Q: Am I required to pay rent or land lease use fees for recreational or other commonly
used facilities?

A: There is no requirement to pay rent or land use fees for recreational or other 
commonly used facilities. 

4. Q: How much are my assessments which are levied for my unit type exclusive of special
assessments, and when are they due?

A: Maintenance fees for residential units range in price from $503 -$815 

5. Q: Is the Condominium Association or other mandatory membership Association involved
in any court cases in which it may face liability in excess of $100,000.00? If so, identify each such
case.

A: There are no pending court cases in which the Association faces liability in excess of 
$100,000.00. 

6. Q: Do I have to be a member in any other Association? If so, what is the name of the
Association and what are my voting rights in this Association? Also, how much are my
assessments?

A: No, you do not have to be a member of another Association. 

7. Q: What restrictions exist on my right to use my unit?

A: Use Restrictions are primarily found in Article 13 of the Declaration of Condominium. 

8. Q: Are pets allowed?

A: Pets are allowed up to fifty (50) pounds. 

NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE. A 

PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, 

THE SALES CONTRACT AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS. 


